In 1882 vestigde Johan Coppens zich als loodgieter in de Alkmaarse binnenstad aan het Verdronkenoord 100. Hij kreeg maar liefst elf kinderen, waarvan er vijf loodgieter werden. Zoon Adriaan zette de zaak voort en maakte een fraaie winkel. Tijdens de 2e Wereldoorlog kwam Ary Roobeek, de vriend van dochter Riet, in de zaak. Ary en Riet zaten midden in de wederopbouw en werkten hard aan het verbeteren van comfort voor hun grote klantenkring.

Naast gas-water-rioolwerk en dakwerk, is het bedrijf sindsdien ook actief op het gebied van centrale verwarming en badkamers: een echte comfort specialist. Vanaf 1987 runt Jan Roobeek met diens echtgenote Chantal het bedrijf. Over een periode van meer dan 125 jaar heeft het bedrijf zich telkens vanuit haar traditie en achtergrond aangepast aan nieuwe omstandigheden en trends. Er is hierdoor een unieke mix ontstaan tussen vakmanschap en modern comfort. In 2007 verkreeg het bedrijf, op grond van haar lange tijd betrouwbaar functioneren, de status van Hofleverancier.

Onze werkwijze

Luisteren is het allerbelangrijkste

Bij ons werk is luisteren het allerbelangrijkste: het gaat voor om het invullen van uw specifieke wensen, of het nu gaat om een decorradiator, een vernieuwing van uw dak of een complete badkamer. We zijn een bedrijf waar de eigenaar zelf bij uw langskomt om de situatie in ogenschouw te nemen, persoonlijk de voortgang controleert en ook persoonlijk de eindfactuur opstelt.

Onze monteurs zijn vaklieden

Onze monteurs zijn vaklieden die talrijke disciplines in huis hebben. Daarnaast maken wij gebruik van een vast tegelzetbedrijf en indien noodzakelijk een vaste elektricien en stukadoor. Onze monteurs zijn gewend aan werk bij particulieren en in bestaande woningen. Wij zijn dankzij onze kleinschaligheid uiterst flexibel, denken met u mee, werken altijd bijzonder netjes en met groot respect voor uw interieur.

Eén aanspreekpunt

Jan Roobeek en het team van A.J. Coppens & Zn voelen zich erg verbonden met de stad Alkmaar. De aandacht via de één op één relatie met de klant is volledig opgenomen in de cultuur van het vertrouwde bedrijf.

Onze monteurs

Facebook nieuws

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.