Verwarming

Vervanging van de cv-ketel, aanleg van complete centrale verwarmingsinstallaties en locale verwarming, advies en plaatsing van radiatoren / designradiatoren.

Sanitair

Advies, ontwerp, inrichting en volledige installatie van de badkamer en het toilet.

Loodgieterswerk

Zink- en loodwerken, bitumineuze dakbedekking, gas- en waterleidingen, rioolwerkzaamheden.

Advies Jan Roobeek

Jan Roobeek komt persoonlijk bij u langs voor de opname, adviseert en maakt indien van toepassing een ontwerp en een begroting. Tijdens vervolggesprekken worden zaken verfijnd om uw wensenpakket zo goed mogelijk in te vullen.

Luisteren is het allerbelangrijkste

Bij ons werk is luisteren het allerbelangrijkste: het gaat voor om het invullen van uw specifieke wensen, of het nu gaat om een decorradiator, een vernieuwing van uw dak of een complete badkamer. We zijn een bedrijf waar de eigenaar zelf bij uw langskomt om de situatie in ogenschouw te nemen, persoonlijk de voortgang controleert en ook persoonlijk de eindfactuur opstelt.

Onze monteurs zijn vaklieden

Onze monteurs zijn vaklieden die talrijke disciplines in huis hebben. Daarnaast maken wij gebruik van een vast tegelzetbedrijf en indien noodzakelijk een vaste elektricien en stukadoor. Onze monteurs zijn gewend aan werk bij particulieren en in bestaande woningen. Wij zijn dankzij onze kleinschaligheid uiterst flexibel, denken met u mee, werken altijd bijzonder netjes en met groot respect voor uw interieur.

Eén aanspreekpunt

Jan Roobeek en het team van A.J. Coppens & Zn voelen zich erg verbonden met de stad Alkmaar. De aandacht via de één op één relatie met de klant is volledig opgenomen in de cultuur van het vertrouwde bedrijf.

Een greep uit ons werk

Bel ons vandaag op 072 – 511 29 52 of e-mail naar info@ajcoppens.nl

Of kom langs in onze showroom op Verdronkenoord 100 in Alkmaar.

Openingstijden:
Maandag: 13:30 – 18:00 uur
Dinsdag – vrijdag: 09:30 – 18:00 uur
Donderdagavond: 19:30 – 21:00 uur
Zaterdag: 11:00 – 17:00 uur