Verwarming

Naast het comfort van water brachten de installateurs in de individuele woning de warmte. De komst van het aardgas in de jaren zestig veranderde heel veel. Na het tijdperk van kolen en olie dat naar de huizen moest worden getransporteerd, kreeg iedereen een gasaansluiting. Wij zijn nu gewend aan de situatie en realiseren ons te weinig hoe bevoorrecht wij daarmee eigenlijk zijn. Vanuit die situatie zijn vrijwel alle woningen voorzien van individueel gestookte cv-ketels en eigen centrale verwarmingsinstallaties. De installaties die A.J. Coppens & zn in het verleden heeft aangelegd functioneren allemaal, zelfs na 40 jaar, nog prima, waarbij vanzelfsprekend de cv-ketel inmiddels wel al drie keer werd vervangen. Dankzij onze ervaring in bestaande woningen kunnen wij op dit gebied ook veel voor u betekenen.

Sanitair

Water is voor ons niet alleen voor genot of plezier: water is vooral van levensbelang. De ruimte waarin water de grootste rol speelt in de woning is naast de keuken de badkamer. Deze ruimte is de laatste deccenia uitgegroeid van een functionele ruimte naar een ruimte aan welke de bewoners een eigen identiteit willen meegeven… Het is het eigen kleine paradijs, waarin men zichzelf kan zijn.

Het realiseren van een nieuwe badkamer is geen sinecure. Het vraagt een grote investering en het moet in één keer goed. U mag nooit spijt krijgen van uw beslissingen. Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Loodgieterswerk

Zink- en loodwerken, bitumineuze dakbedekking, gas- en waterleidingen, rioolwerkzaamheden.

Advies

Jan Roobeek maakt bij u op locatie een voorlopig schetsonwerp, gebaseerd op uw wensenpakket. Hierin zijn een voorstel voor sanitairkeuze en technische oplossingen verwerkt. De concrete invulling van sanitair, tegels en verder inrichting is daarna vooral een kwestie van stijl. Dit schetsontwerp resulteert in een zgn. praatstuk-offerte.
U heeft dan een goed beeld van de kosten welke gekoppeld zijn aan het voorstel. Tijdens een tweede gesprek in de showroom worden zaken verfijnd en nader ingevuld. Ook een (eventueel gezamenlijk) bezoek aan Sanitair en Tegel Centrum Alkmaar, de collectieve showroom, komt dan in beeld. Hierna volgt een definitief ontwerp.

Bel ons vandaag op 072 – 511 29 52 of e-mail naar info@ajcoppens.nl

Of kom langs in onze showroom op Verdronkenoord 100 in Alkmaar.

Openingstijden:
Maandag: 13:30 – 18:00 uur
Dinsdag – vrijdag: 09:30 – 18:00 uur
Donderdagavond: 19:30 – 21:00 uur
Zaterdag 11:00 – 17:00 uur